Çarşamba, Nisan 10, 2013

tüketici köşesi

hayatın bana adil davranmaması konusunda ciddi şikayetlerim var. şikayet mercii kim henüz bilmiyorum. sadece soyut bir takım kavramlar var, "kader" gibi, "tanrı" gibi... dolayısıyla, beyaz kağıda bir dilekçe yazıp sonra evrak servisinden bir kayıt numarasıyla gerekli bürokratik işlemleri takip etmek gibi bir şansım yok... ya da, ne bileyim, gazetelerdeki tüketici köşelerine ağdalı ve hakkını arayan insanların kurduğu yüksek sesli cümlelerle şikayet mektupları döşenmek de ihtimal dahilinde değil : "sayın ilgili, bu hayat beni tutuyor, bununla da kalmayıp sürekli bir adaletsizlik duygusu içinde yaşıyorum. maneviyatımın büyük bir haksızlığa uğradığını düşünüyorum. ancak bu konudaki şikayetlerime bugüne değin yazılı ya da sözlü bir yanıt alamadım. son çare olarak bu mektubu yazmayı uygun gördüm..." hahaha! hep oğuzcuğum atay geliyor aklıma: ilahi hayat, sen adamı ( acı acı ) güldürürsün...

4 yorum:

  1. şikayetiniz 5.10.1970 nosu ile kayda alındı en kısa zamanda size dönülecek

    YanıtlaSil
  2. sevgili kulum ben seni çok seviyorum, nedir senin derdin ye iş eğlen sonunda tıkıyacaklar pamuğu bana geleceksin ...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Taylan;

    Seni tuttuğum halde ele avuca sığmazken bundan şikayet ediyor olman cidden gururumu incitti. Tutmaktan kastın deniz tutması gibi bir şey ise hiç tartışmayalım, seni takip edeceğim derken beni de bazen sen tutuyorsun ben şikayet ediyor muyum diye sormak isterim.

    Adaletsizlik konusunda detaylara bir bakmak lazım, bu konuyu biraz açar mısın?

    Ayrıca maneviyat konusunu kafana takma, bahar aylarında adrenalinle birlikte olur böyle ruhsal gerginlikler, akışına bırak derim ya da bir adalar falan yapmanı tavsiye ederim.

    Amaaan, yaşıyoz madem kıralım badem be Taylan, diye eklerim...

    Hayat.

    YanıtlaSil
  4. Ve nihayet. Burada yeni cümleler görmeyi beklemek, yağmurun yağışını beklemeye benzer.

    YanıtlaSil

İzleyiciler

Hakkımda

Fotoğrafım
Türkiye
"verba volant, scripta manent..."